YENİ YAYIN DÖNEMİNDE İLK YARDIMLAR 19 YILDIR SERENTİDE YAŞAYAN AİLEYE

    Deniz Yıldızı Derneği yaklaşık 19 yıldır serentide yaşamaya çalışan aileyi işadamları ve muhtar ile birlikte ziyaret etti.

    Barınma ve sağlık bakımından hiç de uygun olmayan koşullarda yaşamaya çalışan aile tuvaleti ve banyosu olmayan yaklaşık on metre kare bir odadan oluşan serenti  içinde oturuyor.

    Dernek yönetimi,köy muhtarının rehberliğinde yardımsever insanlarımızla birlikte yaklaşık 19 yıldır serentide yaşamaya çalışan aileye 45-50 metre kare bir ev yaparak yeni bir hayata kavuşturmak istiyor.

Başkan Emine Acar, oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan ailemizin yeni bir hayata kavuşabilmesi için yardımseverlerimizin yardımlarına ihtiyacımız var. Hayırsever insanlarımız derneğimizin 0 454 214 22 35 nolu telefonu ve denizyildizidernegi_28@hotmail.com  mail adresinden bize ulaşabilirler. İnanıyorum ki yaklaşan kış şartlarıyla beraber en kısa zamanda yardımseverlerimizle birlikte ailemiz adına  yeni ev yapabilmeyi başarabilirsek onları sağlıklı bir ortama kavuştururuz. Bu anlamda yardımseverlerimizin desteklerini bekliyoruz, derneğimizin yaklaşık iki aydır devam ettirdiği bu çalışmada vakıf müdürümüze, işadamlarımıza ve çalışmanın rehberliğini yapan köy muhtarımıza çok teşekkür ediyorum dedi. 17.10.2014

 

 

Okunma : 575 | Eklenme : 17.10.2014
©Copyrights 2010-2018