YARDIMSEVERLER YEMEKTE BULUŞTU

Deniz Yıldızı Derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirilen yardımlaşma yemeğini önceki akşam gerçekleşti. Sahra Restaurant 'da verilen yemekte sinevizyon gösterisi halinde derneğin çalışmaları anlatıldı. Dernek aracılığı ile yardımda bulunan işadamları ve hayırseverler ile yardımlar sayesinde sıkıntıları bir nebze olsa giderilen ihtiyaç sahibi insanlarında duygu ve düşüncelerine yer verilen yemekte sıra dışı işlerde çalışan kadınların iş hayatları kendi ifadeleri ile davetlilere aktarıldı. Yemekte duygu ve düşüncelerini aktaran Vali Şahin, davetlilere hitaben '' Bu akşam farklı, farklı olduğu kadar da anlamlı bir toplantıda sizlerle birlikte olmanın huzuru içerisindeyim. Ben bu akşam çok etkilendim. Hanımlarımızın on erkeğe bedel çalışmalarını görünce son derece etkilendim. Ve bu hanımlarımızı cidden kutluyorum. Zaten bir insan becerikli olursa her yönüyle becerikli olur. Bu hanımlarımız her yönüyle kendilerini belli ediyor. Yaşı 70'de olsa bunlara rehberlik eden bir dernek var. Burada hem ev yapan, hem gıda maddeleri dağıtan hem de burs veren, insanlara eğitimde de önderlik yapan Deniz Yıldızı Derneği başkanını, beraberindeki yönetim kurulu üyelerini gönülden kutluyorum.'' Diye konuştu.

Milletvekili Geldi de kısa bir konuşma yaparak, '' Gönül insanları ile gönlü zengin ama yoksun ve yoksul insanları buluşturan ve onlar arasında çok güzel bir elçilik görevi yapan Deniz Yıldızı Derneği yönetim kuruluna ve hayırseverlere teşekkür ederim.'' dedi.

Dernek Başkanı Emine Acar'da yaptığı konuşmasında '' Bize güvenerek teveccühte bulunan yardımseverlerin güvenlerine layık olabilmek amacıyla çalışma tempomuzu artırarak devam ettiriyoruz. Özellikle ilimizde dostluk ve kardeşliğin geliştirilmesiyle birlikte yoksul insanlarımızın adına yapılan bu yemeğe destek veren yardımseverlerimize teşekkür ediyorum.'' İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından derneğe verdiği desteklerden dolayı Vali Şahin'e Dernek Başkanı Emine Acar tarafından teşekkür plaketi verildi. Yine Derneğe yardım eden hayırsever vatandaşa teşekkür plaketi Milletvekili Geldi tarafından verildi.

Yemeğe; Vali Dursun Ali Şahin ve eşi Melahat Şahin, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu ve eşi, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, İl Genel Meclis Başkanı Tekintaş ve eşi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uzmanı Cumhur Melikoğlu ve eşi Dr. Ayşe Melikoğlu,İl Sağlık müdürü Cengiz Cindemir, İl Müftüsü Necati Akkuş, İl Milli Eğiti Müdürü Necati Akkurt, İl Dernekler Müdürü Vekili Ali Bilen, İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Fethiye Karabörk, Algül, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, İş Adamı Öner Hekim ve Çok sayıda davetli katıldı.

Okunma : 878 | Eklenme : 02.04.2013