YARDIMSEVERLER DENİZ YILDIZININ YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Deniz Yıldızı Derneği, insanlarımız arasındaki birlik - beraberlik, dostluk - kardeşlik ve yardımlaşma - dayanışma duygularının geliştirilmesine yönelik olarak her yıl yapılarak geleneksel hale getirilen  yemek Hotel New Jasmin'de yapıldı.

Katılımın yüksek olduğu yemek müzik ve sinevizyon gösterileriyle başladı.  Başkan Emine Acar, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, İl müftüsü Muhittin Oral, Gönüllülerimizden Abdullah Akkaya birer konuşma yaptılar. Her yıl yapılarak geleneksel hale getirilen yemeğe Muhtarlar ile Almanya, Ordu, Bozat, Kovanlık, Bulancak, Espiye, Soğukpınar, Keşap ve Giresun merkezden çok sayıda davetliler katıldı.

Başkan Emine Acar, programın hazırlanmasına katkıda bulunanlara, yönetim kurulu üyelerine, sponsorlara ve derneğin kuruluşundan günümüze kadar emeği geçenlere teşekkür etti.

Okunma : 570 | Eklenme : 26.04.2016