YAKLAŞAN KIŞ İLE BİRLİKTE ANNELER ÜZÜLMESİN

    Bulancak İlçesi Kovanlık Beldesinde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileyi Deniz Yıldızı Derneği ziyaret etti.

    Atadan kalma yaklaşık yüz yıllık evde eşi ve üç çocuğuyla birlikte yaşamaya çalışan Vahit Duman, bir yandan sağlık,  diğer yandan da yoklukla mücadele ediyor. Astım, kalp yetmezliği, hiper tansiyon vb. hastalıklarla da mücadele eden baba Vahit Duman çalışamadığı için ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. İhtiyaçlar karşısında zorlanan üç çocuk beş kişilik aile şimdi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyorlar. Evin ağbisi yapılacak olan yeni evin eski evin yerine yapılmasının daha doğru olduğunu ve eski evin yerine yapılması gerektiğini,  yeni ev yapılana kadar aileyi kendi serentilerine alınmasının doğru olacağını söyledi.

    Yaşamaya çalıştığı köyde aileyi iki kez ziyaret eden Başkan Emine Acar, muhtar ile birlikte belde belediye başkanını ziyaret ederek birlikte aileye yeni bir ev yapılmasına karar aldık. Barınma ve beslenme açısından oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışıyorlar.  Aileye yaklaşan kış şartları dikkate alarak yeni bir ev yapılması konusunda yardımseverlerimizin yardımlarını bekliyoruz. Hayırsever insanlarımız derneğimizin 0 454 214 22 35'nolu telefonu ve denizyildizidernegi_28@hotmail.com  mail adresinden bize ulaşabilirler. Kovanlık Beldesinde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye ulaşmamıza vesile olan muhtar Kadir Bulut ve Belediye Başkanı Mehmet Küçük'e teşekkür ediyorum dedi. 16.12.2014

 

 

Okunma : 677 | Eklenme : 16.12.2014
©Copyrights 2010-2018