Tirebolu ve Doğankent’te İhtiyaç Sahiplerine Ziyaret

      Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz, Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu ve Giresun Özel İdare Destek İşleri Müdürü Osman Yıldız'dan oluşan bir ekip Tirebolu ve Doğankent'te incelemelerde bulundu.

    Tirebolu ilçesine bağlı Sultan Köyünde geçtiğimiz günlerde evi tamamen yanan Arif Yıldız'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan ekip, yanan evde incelemelerde bulunarak yapılacak yardımlar konusunda görüş teatisinde bulunuldu. Öncelikle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile binanın yeniden yapılması gerektiği konusunda yöneticilere bilgi verilerek işbirliği yapılması gerektiği değerlendirildi. Giresun Deniz Yıldızı Derneği'nin de gıda, giysi ve ev eşyası konularında yardımlar yapabileceği değerlendirildi.

    Daha sonra Doğankent'e geçen ekip burada da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Öztürk'ün de katılımı ile farklı köylerde üç fakir aile ziyareti yapılarak yardıma muhtaçlığı konusunda tespitler yapıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz "Sultan Köy'de uğradığımız Arif Yıldız evi tamamen yanarak 5 kişilik aile komşularına sığınmış. Allah kimsenin evini yakmasın. Hırsız alabildiğini ama yangın her şeyi götürüyor. İnşallah bunlara elimizden gelen yardımı yapacağız. Ancak çözüm üretilmesi konusunda ilçe yöneticilerimizle daima istişare halinde olmalıyız. Diğer ziyaret ettiğimiz aileler yardıma müstahak olarak görülüyor. Durumu yönetim kurlumuzda değerlendireceğiz. İnşallah yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

    Ekip Doğankent kaymakamı Uğur Köroğlu'nu makamında ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi ziyaretleriyle ilgili bugün ilçede yapılan çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Başkan Emine Acar, Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu,  Doğankent Vakıf Müdürü Süleyman Öztürk, Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu, Giresun Özel İdare Destek İşleri Müdürü Osman Yıldız'a ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, Evi yanan ailemiz başta olmak üzere diğer ihtiyaç sahibi insanlarımızında dernek olarak en iyi derecede ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olmaya çalışacağız dedi.28.08.2014

 

 

Okunma : 670 | Eklenme : 28.08.2014
©Copyrights 2010-2018