TEK İSTEĞİ RAHAT BİR NEFES ALMAK

Deniz Yıldızı Derneğinin bu seferki durağı milyonda bir görülen bir hastalık.

              Tükürük bezleri çalışmayan, epilepsi, beyin damarları kireçleme yapmış, kan değerleri düşük olan 55 yaşındaki Bahtiyar Bekdemir'in çilesi tam bir ders alınır türden. Yokluk nedeniyle tedavisi sürekli ertelenen ve tükürük bezleri çalışmadığı için rahat bir nefes almakta güçlük çeken dolayısıyla etrafındaki oldukça zorda bırakan Bahtiyar ağbinin tüm sıkıntılarını eşi çekiyor. Sürekli eşinin başında kalarak onun sorunlarını gidermeye çalışan anne için hayat; sıkıntılardan, hastalık ve yokluktan tam bir kâbus olmuş. Yokluk nedeniyle tedavisi sürekli ertelenen, bir türlü istediği tedaviyi göremeyen Bahtiyar ağbi için Deniz Yıldızı bir umut oldu.

             Çok ender görülen bir hastalığa yakalanan hastanın çilesi İstanbul'da tıp fakültesinde görebileceği tedaviye bağlı, tabi ki bunun için de maddi imkan gerekiyor.

            Başkan Emine Acar, yokluk nedeniyle tedavisini sürekli erteleyen aile için hayat çekilmez hale gelmiş, şimdi derneğimiz aracılığıyla İstanbul'da tıp fakültesinde tedavi görebilmesi için yardımseverlerin destekleriyle birlikte hastamızı tedavisi için yolcu edebiliriz.  Görüntülerini derneğimizin sitesinde videoda izleyebileceğiniz, hayatta ki tek isteği "rahat bir nefes almak" olan bu ağabeymizin sesine yardımsever insanlarımız da kulak verecek. En azından bizler de bundan sonraki yaşantısında rahat bir nefes alabilmesine katkı sağlayacağız dedi. 02.03.2011

 

 

 

 

Okunma : 1011 | Eklenme : 01.03.2011
©Copyrights 2010-2018