SEL EV, BAHÇE, TARLA ve HER ŞEYİNİ ALDI!

Aralık 2009 'da yaşanan sel afetinin ardından 2010 ocak ayında aileyi ziyaret ederek ilk etapta giyecek ve yiyecek ihtiyacı karşılayan dernek yönetimi çalışmalarına devam ederek dün(07.09.2010) buzdolabı, çamaşır makinesi, 2 adet çekyat, set üstü ocak- tüp, 4 adet divan-4 adet yatak, 3 halı, şofben, 4 adet mont ve giysilerle birlikte ailenin gıda ihtiyaçlarını karşılayarak sel mağduriyetinden kaynaklanan üzüntüleri biraz da olsa azaltmaya çalıştı.

Yedi yıl önce amansız hastalık sonucu kaybettiği rahmetli oğlundan kalan dört yetim ve bir de çocukların annesine bakmaya çalışan 77 yaşındaki Fatma Teyze'ye yaşadığı sel felaketinin ardından; Fatma Teyze'ye köy muhtarı ve köylüler sahip çıkarak topladıkları yardımlarla sele verilen evin yerine yeni bir ev yaptılar. Yeni yapılan evin içinin ihtiyaçlarını da Deniz Yıldızı Derneği ile birlikte giderdiler.

Başkan Emine Acar, biri askerde olan dört yetim ve gelinine sahip çıkan Eğri Anbar Köyü muhtarı ve köylüleri başta olmak üzere Fatma Teyze'nin yüzünün gülmesi ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum dedi. 08.10.2010

Okunma : 781 | Eklenme : 08.10.2010