RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ YETİM ve FAKİR ÇOCUKLAR GİYİNDİRİLEREK SEVİNDİRİLDİ

    Ramazan Bayramı öncesi yetim ve fakir çocuklar İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanlığı ile Deniz Yıldızı Derneği, Giresun il merkezi, ilçe ve köylerdeki çocuklar giyindirilerek bayrama hazırladılar. 

      Geçen yıl üç yüz yetim ve fakir çocuğu giyindiren Deniz Yıldızı Derneği,İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanlığı bu sayıyı artırarak en az beş yüz çocuğa çıkardılar. Çocuklara bayramlıklarını teslim töreni 26.07.2014 Cumartesi Günü saat 11.00'da yapıldı. Giresun Valisi Hasan Karahan'ın da katıldığı program Başkan Emine Acar'ın açış konuşmasıyla başladı.İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Vali Hasan Karahan birer konuşma yaptılar. İl Müftüsü Muhittin Oral ve Nuri Genç hoca efendi katkıda bulunanlara dua etti. Vali bey ve yöneticiler birer çocuk giyindirdikten sonra günün anlamına binaenİstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan'a teşekkür plaketi verildi. Ramazan Bayramı öncesi yetim ve fakir çocuklara bayram sevinci yaşabilmek amacıyla hazırlanan programa Giresun Valisi, İl Emniyet Müdürü, İl Müftüsü, Dernekler İl Müdürü, valilik özel kalem müdürü,  İlçe vakıf müdürleri, Nuri gen hoca efendi, İstanbul'dan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Mehmet Kuğu, Mali Müşavir İbrahim Balcıoğlu, Mehmet Balcıoğlu, Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu, Temel Bilecan, işadamları Ayhan Akten, Abdullah Akkaya, Almanya'dan Turan Bekaroğlu, sivil toplum kuruluşları, ilçelerden gelen çocuklar ve velileri katıldılar.

Başkan Emine Acar, yaklaşan ramazan bayramı öncesi ilimiz ilçe ve köylerinde en az beş yüz fakir ve yetim çocuğumuza bayram sevinci yaşatılmasına katkı sağlayan ve programın tüm finans bölümünü üstlenen İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetimi ile emeği geçen, katkıda bulunan herkese çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum. Bizlerde her gün bir ilçemizden gelen çocuklarımızı Giresun'da misafir ederek, bir mağazamızdan çocuklarımızın kendi beğendikleri elbise, pantolon, gömlek, tişört ve ayakkabıları alarak kendi istekleri doğrultusunda bayrama hazırlamaya çalıştık. Yaklaşık bir buçuk aylık bir çalışma oldu. Tekrar çocuklarımıza emeği geçen katkı veren herkese teşekkür ediyor, hepsinden Allah razı olsun dedi.26.07.2014

   

 

 

 

 

Okunma : 766 | Eklenme : 26.07.2014
©Copyrights 2010-2018