RAMAZAN AYI GIDALARI DAĞITILDI

Derneğimizin her yıl ihtiyaç sahipleri adına dağıttığı ramazan gıda kolileri bu yıl Esenler Giresunlular Derneğinin katkılarıyla 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü hak sahiplerine verildi.

İhtiyaç sahibi insanlarımızın ramazan ayını rahat geçirebilmeleri için hazırlanan gıda programa il müftüsü Muhittin Oral, derneğin onursal başkanıhemşerimizEsenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, İstanbul Esenler Giresunlular Dernek Başkanı Nazmi Güler ve yönetimi birlikte katıldılar. Program Başkan Emine Acar'ın konuşması ile başladı, başkan yardımcısı Cumhur Karahasan, Nazmi Güler, Faruk Aydın birer konuşma yaptıktan sonra il müftüsü gıda programına katkıda bulananlara dua okudu. Başkan Emine Acar, kuruluşundan günümüze derneğimize katkılarındanEsenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ve ramazan ayı gıda programına rehberlik eden Esenler Giresunlular Dernek Başkanı Nazmi Güler'e katkı ve katılımlarından plaket verdi.

Başkan Emine Acar,Giresun il merkezi, ilçe ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi insanlarımızın iftar ve sahurlarını rahat geçirebilmeleri için yaklaşık bir buçuk aydır derneğimizle iletişim kurarak yaklaşık on beş bin liralık gıda dağıtımına İstanbul'dan gelerek katkı sağlayan onursal başkan Faruk Aydın, Dernek başkanı Nazmi Güler ve yönetimini ile emeği geçen herkese ihtiyaç sahibi insanlarımız adına teşekkür ediyor, bereketli ramazanlar diliyorum dedi. 14.07.2014

Okunma : 578 | Eklenme : 14.07.2014