RAMAZAN AYI GIDA DAĞITIMLARI 12 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 17.00’DA VERİLECEK

      İhtiyaç sahibi insanlarımızın ramazan ayını rahat geçirebilmeleri için her yıl hazırlanan gıda programı bu yıl 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü saat 17.00'da dernek binasında gerçekleştirilecek.

   Deniz Yıldızı Derneği bu yılki gıda programını Esenler Giresunlular Derneği ile birlikte gerçekleştirecek. İstanbul Esenler Giresunlular Dernek Başkanı Nazmi Güler ve yönetiminin katkılarıyla hazırlanan gıda programı cumartesi günü saat 17.00'dadernek binasında gerçekleşecek. Cumartesi günü yapılacak olan gıda programına Dernek Başkanı Nazmi Güler ile birlikte yönetimi ve derneğin onursal başkanıhemşerimizEsenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın da İstanbul'dan gelerek birlikte katılacaklar.

Başkan Emine Acar, yaklaşık sekiz yıldır devam ettirmeye çalıştığımız ramazan ayı gıda programlarıyla Giresun il merkezi, ilçe ve köylerimizdeki gelemeyen yaşlı ve kimsesizlere ulaşarak rahat bir ramazan geçirmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl mübarek ramazan ayındaihtiyaç sahibi insanlarımıza gıda konusundakatkı sağlayanbu çalışmada Esenler Giresunlular Derneği Başkanı Nazmi Güler ile yönetimine vederneğin onursal başkanı hemşerimizEsenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ile gıda programına emeği geçen herkese ihtiyaç sahibi insanlarımız adına teşekkür ediyor, iyi bir ramazan geçirmelerini diliyorum dedi. 11.07.2014

 

 

Okunma : 590 | Eklenme : 11.07.2014
©Copyrights 2010-2018