PROGRAM KONUKLARI

İlimizde yokluk ve yoksulluğun önlenmesi konusundaki kişi ve kuruluşları bir araya getiren Deniz Yıldızı Derneği Ordu Altaş Tv de her hafta "Deniz Yıldızı" adı ile hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konukları derneğin gönüllülerinden Abdullah Akkaya ve Harun Koç oldular.

Programda Yağlıdere ilçemizde yaklaşık 19 yıldır serentide yaşamaya çalışan ailenin yaşam ile mücadelesi konu alındı. Ailemize yapılacak yeni evin yapım çalışmaları ile ilgili yardımsever insanlarımızın duygu düşünce ve yardımları alınıldı. Programa yurt içi ve yurt dışından çok sayıda yardımseverler katıldı.

Alan el veren elin buluşma noktası Deniz Yıldızı programıyla birlikte yakın zamanda bir deniz yıldızı daha denize inecektir.

Okunma : 594 | Eklenme : 24.10.2014