ÖNCE YAŞLILARIMIZ

     Uzun yıllar yokluk ve çilenin bir türlü yakasını bırakmadığı yaşlı teyze ziyaret edilerek gönülleri alındı ve iyileştirme çalışmaları başladı.   

    Deniz Yıldızı Derneği, Piraziz İlçesi Bozat'taeşi ile birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 86 yaşındaki Fatma Teyze'yi ziyaret etti. Ziyarette evin sağlık ve hijyen bakımından çok zor, yaşam için pek de elverişli olmadığı görüldü. Bölgenin önde gelen isimlerinden Beşir Gürsoy ve muhtar Hayrettin Toraman ile birlikte onarılması zor görünen evin yerine amca ve teyze için 30 metre kare yeni ev yapılarak olumsuz şartlardan kurtarılmasına karar verildi.  Yardımseverlerle birlikte kendi yerlerine otuz metre kare yeni evin yapımına başlandı.

    Aileyi kaldığı evde ziyaret eden Başkan Emine Acar, ekim ayından günümüze kadar bu sene altıncı evimizi yapmaya başlıyoruz. Diğer çalışmalarda olduğu gibi bu ev de çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyorlar. Biz yardımsever insanlarımızın da katkılarıyla birlikte yaklaşık iki ay içinde yeni evimizi bitirmeyi planlıyoruz. 86 yaşındaki Fatma Teyze ve eşi adına yapılması düşünülen yeni ev için yardımcı olmak isteyen yardımseverlerimiz bize (0 454 ) 214 22 35 nolu telefondan bize ulaşabilirler. Bu aileye ulaşmamıza vesile olan muhtar Hayrettin Toraman, bölgenin önde gelen isimlerinden Beşir Gürsoy ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi. 21.01.2015

 

 

Okunma : 678 | Eklenme : 21.01.2015
©Copyrights 2010-2018