KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE İLÇE ve KÖYLERİMİZDEN 210 ÇOCUKGİYİNDİRİLDİ

    Giresun ilçe ve köylerden 210 fakir ve yetim çocuk cumartesi günü giyindirildikten sonra da çocuklar için eğlence düzenlendi.

   Ramazan Bayramındaİl genelindeki 500 yetim ve fakir çocuğu giyindirerek bayram sevinci yaşatan Deniz Yıldızı Derneği, Kurban Bayramıöncesi de 210 çocuk giyindirerek kurban bayramı öncesi  sevinçlerinibirliktepaylaştılar. Giyindirme programı cumartesi günü sabah 09-12 arası ayakkabı ve giyim mağazalarında giyindirme ile başladı, öğleden sonra da 14-16 arası çocuklara eğlence düzenlendi. Çocuklar için düzenlenen eğlenceden sonra ilçe ve köylerden gelen çocuklar muhtar ve rehberlerinin eşliğinde köylerine geri döndüler.

 İki yıldır fakir ve yetim çocuklara bayram sevinci yaşatılmaya çalışılan programın finansını İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanlığı tarafından karşılanmaktadır. Bayram sevinci programıyla birlikte Giresun il merkezi, ilçe ve köylerdeki yetim ve fakir çocuklargiyindirilerek bayrama hazırlamış olacaklar.

   Başkan Emine Acar, İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonunun katkılarıyla birlikte il geneli ilçe ve köylerden gelerek misafir ettiğimiz 210 çocuğumuzyaklaşan kış şartlarını da dikkate alarakmağazalardan ailelerinin ve kendilerinin istekleri doğrultusunda giydirdik.Çocuklar,mont, pantolon, iç giysi ve ayakkabılarını kendileri seçtiler. Daha sonra da palyaço, müzik ve ikramlardan oluşan eğlence düzenlendi. Programa yöneticilerimiz, işadamları, muhtarlar, gönüllüler, basın katıldı. Okul sezonu olduğu için program bir hafta öncesi cumartesi günü gerçekleştirildi.Rehberle birlikte ilçe ve köylerde ev ziyaretleri yapılıp, gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra tek tek belirlenen çocuklarımıza farklı gün yaşatılmasına katkı sağlayarak bayram sevinçlerini paylaşan İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetimine, İlçe ve köylerimizde bizlerden rehberliğini esirgeyen vakıf müdürlerimize, muhtarlarımıza, köylerde bize yol gösteren, emeği geçen herkeseçocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum dedi. 29.09.2014

 

 

Okunma : 552 | Eklenme : 29.09.2014
©Copyrights 2010-2018