KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE ÇOCUKLARA BAYRAM SEVİNCİ

 

   İlçe ve köylerden gelerek misafir edilecek fakir ve yetim çocuklar bayram öncesi cumartesi günü giyindirilerek bayram sevinçleri paylaşılacak.

   Ramazan Bayramında İl genelindeki 500 yetim ve fakir çocuğu giyindirerek bayram sevinci yaşatan Deniz Yıldızı Derneği, Kurban Bayramı öncesi de 200 çocuk giyindirilerek bayram sevinçleri birlikte paylaşılacak. 

    İki yıldır fakir ve yetim çocuklara bayram sevinci yaşatılmaya çalışılan programın finansını İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanlığı tarafından karşılanmaktadır. Bayram sevinci programıyla birlikte Giresun il merkezi, ilçe ve köylerdeki yetim ve fakir çocuklar giyindirilerek bayrama hazırlamış olacaklar.

   Başkan Emine Acar, federasyonumuzun katkılarıyla birlikte il geneli ilçe ve köylerden gelerek misafir ettiğimiz çocuklarımız ailelerinin ve kendilerinin istekleri doğrultusunda giyindirilerek bayram sevinçlerini paylaşmaya çalışacağız. Çocuklarımızı 26-27 Eylül Cuma ve cumartesi günleri Giresun'da misafir ederek hem giyim mağazası, hem de ayakkabı mağazasında istedikleri giysileri alarak bayrama hazırlanacaklar. Bu bayramda bir ilave daha yaparak yaklaşan kış şartlarını da dikkate alarak daha çok kışlık giysiler üzerinde yoğunlaşıyoruz. Çocuklarımız ilimizdeki önemli bir mağazadan kendi istediği renkte, çeşitte gömlek, tişört, pantolon, mont ve elbiseleri aldıktan sonra,  yine ilimizdeki önemli bir ayakkabı mağazasından da kendi istediği ayakkabı ve botu alacaklar. Giyim programı tamamlanan çocuklar cumartesi günü saat 14 -16 arası velileri ve rehberleriyle birlikte lunaparka alınacak yemek ikram edildikten sonra müzik ve eğlence başlayacak. Saat 16.00'dan sonra da çocuklarımızı rehberleriyle birlikte ilçe ve köylerine uğurlayarak yolcu edeceğiz. Ramazan bayramında 500 çocuk giyindirdik, kurban bayramında da 200 çocuk giyindireceğiz. İki yıldır finansını karşılayarak ilimizdeki yetim ve fakir çocuklarımıza bayram sevinci yaşatılmasına katkı sağlayan İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetimi ile yardımsever insanlarımıza bayram sevinci yaşayan çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum dedi. 24.09.2014

 

 

Okunma : 608 | Eklenme : 24.09.2014
©Copyrights 2010-2018