KOVANLIKTA ESKİ EV YIKILARAK YERİNE YENİSİNE BAŞLANDI

     Sağlık ve yoklukla mücadele etmeye çalışan üç çocuk beş kişilik aile için Atadan kalma yaklaşık yüz elli yıllık ev yıkılarak eski evin yerine yeni ev çalışmaları başladı.

 

    Bulancak İlçesi Kovanlık Beldesinde sağlık ve barınma açısından oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan Vahit Duman ve ailesine muhtar, belde belediye başkanı, Deniz Yıldızı Derneği birlikte sahip çıkararak eski evin yıkılarak yerine yeni evin yapılmasını kararlaştırdılar. Yeni ev yapılana kadar aile geçici bir süre için kendilerine ait serentiye alındı. Belediye ekiplerince eski ev yıkıldı. Yoldan üç metre aşağıya çekilerek yeni evin temeli kazıldı. Gerekli olan çakıl, demir ve çimento getirilerek yeni evin temeli hazırlanmış oldu.

    Köyde birkaç kez aileyi ziyaret eden Başkan Emine Acar, sağlık ve barınma açısından oldukça zor şartlarda eski evde yaşamaya çalışan aileye; yeni evin çalışmalarını başlattık. Kış yaklaşıyor, yeni evi en kısa zamanda tamamlayarak aileyi şu an kaldığı serentiden alarak yeni evine taşımak gerek.Yeni evin yapılması konusunda yardımseverlerimizin yardımlarını bekliyoruz. Hayırsever insanlarımız derneğimizin 0 454 214 22 35'nolu telefonu ve denizyildizidernegi_28@hotmail.com  mail adresinden bize ulaşabilirler. Kovanlık Beldesinde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye İlgi ve rehberliğini esirgemeyen Belde Belediye Başkanı Mehmet Küçük, muhtar Kadir Bulut ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. 22.12.2014 

 

 

Okunma : 754 | Eklenme : 22.12.2014
©Copyrights 2010-2018