KANSERLİ ANNE ve KIZINA 12.000 TL GELEN YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ

Kendisi göğüs, kızı kan kanseri olan anne ve kızına yardımseverler 12 Bin TL yardım gönderdiler.

Espiye İlçesi Taflancık Köyünde genç yaşta kansere yakalanan anne ve kızı için yardımseverlerin gönderdiği 12.000TL yardım bugün vali Dursun Ali Şahin tarafından baba Murat Çapur'a verildi.  Valilik makamındaki teslim törenine Dernek başkanı Emine Acar, yardımcısı Ferhat Deniz, Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Taflancık Köyü Muhtarı Recep Döner katıldılar. Başkan Özcan Özdemir sayın valimiz başta olmak üzere duyarlılık gösteren herkese teşekkür etti.

Başkan Emine Acar, kansere yakalanarak bir yandan yokluk diğer yandan da yaşamla mücadele etmeye çalışan ailemize; Gebze'de Taflancık KöyüDernek başkanı Fatih Dönmez, Turan Firar, Kemal Çavdar, Halil Kır, Abidin Dönmez, Aydın Cebeci, Şaziment Özdemir ve çok sayıda yurt içi ve yurt dışından yardımsever insanımız katkıda bulundu. Ailemiz gelen 12.000 TL nakit yardımı bugün sayın valimizin de katılımlarıyla birlikte teslim ettik. Emeği geçen katkıda bulunan herkese ailem adına çok teşekkür ediyorum dedi.27.02.2013

Okunma : 894 | Eklenme : 27.02.2013