İLÇE ve KÖYLERİMİZE ZİYARETLER YAPILDI (Tirebolu, Doğankent ,Güce ilçeleri ve Karabulduk )

Deniz Yıldızı Derneği televizyon programlarında yeni yayın dönemi başlarken ihtiyaç sahibi insanlarımızı yerinde inceleyebilmek amacıyla ilçe ve köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Son iki hafta içinde Tirebolu, Doğankent ,Güce ilçe ve köylerini ziyaret eden dernek yönetimi Salı günü de Karabulduk ve çevre köylerinde ziyaretlerde bulunarak hem hak sahibi ailelerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini aldı, hem de ihtiyaçlarını belirleyerek önümüzdeki dönem için ihtiyaçlarını belirlemede planlamalar yaptı.

Başkan Emine Acar, yeni yayın dönemi ve yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçe ve uzak köylerimizde yaşayamaya çalışan insanları yerinde ziyaret ederek onların hem ihtiyaçlarını belirlemeye hem de gönüllerini almaya çalışıyoruz. Uzun süreli bir çalışma. Çalışmalarda bizlere yardımcı olan, rehberlik yapan kişi ve kuruluşlara çok teşekkür ediyor. Yapılacak olan çalışmaların ve yeni yayın döneminin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. 17.09.2014

Okunma : 620 | Eklenme : 17.09.2014