Giresunun Güçlü Kadınları 5. Kariyer Gününde Buluştular

Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin "Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor" adlı AB Projesi kapsamında gerçekleştirilen 5. Kariyer Günleri Toplantısı 21 Şubat 2013 Perşembe günü Valilik Konferans Salonu'nda projenin yasal temsilcisi ve dernek başkan yardımcısı Ferhat Deniz'in sunumu ile başladı.  Proje uygulama süreci ve dernek faaliyetleri ilgili bilgiler verdi.

5. Kariyer Günlerinin moderatörlüğünü Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün ATTAR yaptı.  Rektör Attar bu çalışmanın içinde ve burada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, bu ve benzeri amaçlarla çalışan STK'ların sayıların artması gerektiğini ifade etti. "Yardım işi sevgiyle yapılır. Bugün burada 5. si düzenlenen, tarafsız insan odaklı çalışmaya toplumun her kesiminden destek verilmesi bu sevginin göstergesidir" diye konuştu. Emine Mutlu, Şermin Çolak, Durdiye Gevşek, Cemile Kamacı, Emriye Bilge iş ve başarılı öykülerini kendi ağızlarından aktararak, sinevizyon sunumları gerçekleştirildiler. Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar proje yürütme kurulu üyelerini tebrik etti ve programın hazırlanmasında  emeği geçenlere teşekkür etti.  Kuzeyin Kadınları Derneği Başkanı Avukat Ünzile Yüksel ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara'nın konuşmalarında duygusal anlar yaşandı.

Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin "Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor" adlı AB Projesi kapsamında gerçekleştirilen 5. Kariyer Günleri Toplantısına katılan kariyer yapmış başarılı kadınlar ve 97 yaşındaki onur konuğu Kezban Akbulut birer altın ile ödüllendirildiler.

Toplantıya Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Valimizin eşi Melahat Şahin, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Cumhuriyet Başsavcısının eşi Çiğdem İlhanoğlu, bazı belediye başkanları ve eşleri, Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Kara, İŞ- KUR İl Müdürü Mustafa Sarı, Kent Hastanesi Başhekimi Yasemin Özden, Gezfod başkanı Kezban Bektaş, STK ile siyasi temsilciler ile basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunma : 904 | Eklenme : 25.02.2013