ESKİ EV YIKILDI, YARDIMLARINIZLA ESKİ EVİN YERİNE YENİSİ YAPILDI

 

Bulancak ilçesinin köyünde çok zor şartlarda yaşamaya çalışan 3 çocuklu ailenin eski evi yıkılarak; eski evin yerine 50 metre kare yeni ev yardımlarınızla sonlara geldi.

Bulancak İlçemizin bir köyünde Sağlık sorunları ve imkânsızlıklardan gurbetten köyüne dönmek zorunda kalan Üç çocuk ve anne baba çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyordu. Baba birçok farklı işlerde çalışmasına rağmen sağlık sorunları nedeni ile gurbetten memleketlerine gelmek zorunda kalmışlardı. Üç çocuk ve anne baba yaşadıkları eski evi yıkılarak; eski evin yerine 50 metre kare yeni ev gönderdiğiniz yardımlarla kısa bir süre sonra ailenin yaşayacağı duruma geldi.

Başkan Emine Acar,  yaklaşık 100 yıllık atadan kalma bir evde yaşamaya çalışan ailemizi kaldığı evden alarak yeni evlerine taşıyacağız. Yapılan yeni evin kaba inşaatının son çalışmalarına geldik. Kısa bir süre sonra evimiz durulmaya müsait ortama kavuşacak. Gelinen son aşamalarda eşya konusunda yardım sevenlerin destekleriyle birlikte eşya temin edildikten sonra yeni evlerini teslim edeceğiz.  Yardımcı olmayı takdir eden yardımseverlerimiz bizlere derneğimizin(0 454 214 22 35) nolu telefonundan veya derneğimizin sitesinden bizlere ulaşabilirler dedi. 

 

 

Okunma : 793 | Eklenme : 04.05.2016
©Copyrights 2010-2018