ESKİ ÇİNKOLAR ARASINDA YAŞAMAYA ÇALIŞAN DÖRT ÇOCUK İÇİN YAPILAN YENİ EV BİTTİ

Yaklaşık iki yıldır eski çinkolar arasında yaşamaya çalışan dört çocuk için yapılan yeni evin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Yağlıdere İlçesi Akköy'de atadan kalma bir evde yaşamaya çalışırken eski evin kullanılamaz hale gelmesinden sonra çinkolar arasında yaşamak durumunda kalan dört çocuklu aileye Deniz Yıldızı Derneği sahip çıkarak yardımseverlerle birlikte yeni bir ev yaparak, yapılan yeni evin inşaat ile ilgili bölümü tamamlandı. Yaklaşık iki hafta içinde de yeni evin içinin eşyaları da tamamlanarak çocuklar yeni evlerine alınacaklar.

Çinkolar arasında yaşamaya çalışan dört çocuğu kaldıkları yerde ziyaret eden başkan Emine Acar, dört çocuk ve anne baba için, köy muhtarının öncülüğünde eski ev yıkılarak; yerine yeni bir ev başlatılmış. Kaba inşaatının tamamı borçlarla yapılan yeni evin geride dış kapı, iç kapı, pencere, tavan döşemeleri, yer döşemeleri, seramik, fayans ve mutfak tezgâhı, boya badana işleri kalmıştı. Bizler de yardımseverlerle birlikte yeni evi tamamlayarak içinin eşyalarıyla birlikte çocukları yeni evlerine alacağız. Yardımsever insanlarımızdan oturma grubu, yatak odası, beyaz eşyalar vb. konularda yardımlarını bekliyoruz. Çinkolar arasında yaşamaya çalışan dört çocuk için yapılan yeni evin inşaat ile ilgili emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 07.02.2015

Okunma : 692 | Eklenme : 07.02.2015