EŞİNİ DÖRT YIL ÖNCE KANSERDEN KAYBEDEN ANNE VE YETİMLERİNİN YENİ EVLERİ

Eşini dört yıl önce ilik kanserinden kaybeden anne yedi çocuğuyla birlikte yeni bir yaşama merhaba dedi.

Yoksullukla mücadele çalışmalarına devam eden Deniz Yıldızı Derneği yine zor yaşamlardan biriyle daha karşılaştı. Eşini kanserden kaybeden anne için zor günler dört yıl önce başlamış. Dernek yönetimi, komşularının yardımlarıyla bugünlere gelen yedi çocuklu aile için çocukların ders çalışabilecekleri, oturabilecekleri ve rahat uyuyacakları yeni bir ev tutarak ailenin beyaz eşyaları, Ranzaları, bir evde olması gereken tüm ihtiyaçları karşılayarak ailemize teslim etti.

Başkan Emine Acar bir ailemizin daha yeni bir hayata kavuşmasına vesile olduk.  Yedi tane yetim çocuğa sahip çıkan, bu çocuklarımızın gülmesine vesile olan tüm yardımseverlerimize çok teşekkür ederim dedi.

Okunma : 807 | Eklenme : 07.05.2013