ENGELLİ ARAÇLARI TESLİM EDİLDİ

    Bünde Anadolu Vakfı Özürlü ve Muhtaçlara Yardım Derneğinin iki yıldır gönderdiği engelli araçlardan 52 adet törenle birlikte Ordu'lu engellilere teslim edildi.

   Deniz Yıldızı Derneğinin Altınordu Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği program Ordu Ayışığı Düğün Salonunda çarşamba günü saat 14.00'da yapıldı.  Altınordu Kaymakamı,  Belediye Başkanı, kent konseyi başkanı, gazeteciler cemiyeti başkanı, engelli dernekleri, iş adamları,  basın mensupları ve engelli yakınları katıldılar. Açılış konuşmasını Deniz Yıldızı Derneği başkanı Emine Acar yaptı. AltınorduBelediye Başkanı Engin Tekintaşve  Kaymakam Şenol Esmer birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından yöneticiler engellilere araçlarını teslim etti.

    Başkanı Emine Acar,iki yıldır Almanya Bünde Anadolu Vakfı Özürlü ve Muhtaçlara Yardım Derneği engelli araçlarımızı karşılamaktadır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Geçen yıl Giresun il geneline uygulamaya çalıştığımız engelli projesini bu yıl Altınordu Belediyesi ile birlikte Ordu il geneline uygulamaya çalıştık. Türkiye Sakatlar Derneği Ordu Şubesi ile Ordu Gül Sultan Kadını Geliştirme Derneği rehberlik ettiler. Emeği geçen başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum engelli arkadaşlarımız araçlarını iyi günlerde kullansınlar dedi. 16.01.2015

 

 

Okunma : 661 | Eklenme : 16.01.2015
©Copyrights 2010-2018