EGEMEN BEBEĞİN KANSERLE MÜCADELESİ

    Deniz Yıldızı Derneğinin ilçe ziyaretlerini yaparken henüz bir yaşında kan kanserine yakalanan Egemen bebeği ziyaret etti.

   Ailenin ikinci çocuğu olan Egemen bebek henüz bir yaşın da. Tedavilerine Trabzon da devam eden Egemen bebek bu zamana kadar 19 kere Kemotarapi görmüş. Doktorları Egemen bebeğin tek çaresinin ilik nakli olduğunu söylemişler tedaviler yüzünden sürekli bir işte çalışamayan çaresiz baba ne yapacağını şaşırmış. Çaresizlik ve yokluk içinde kıvranan anne ve baba ne olur çocuğumuzun yaşaması için bizlere yardım edin. Bize evlat acısı yaşatmayın. Önce Allaha sonra siz yardımseverlerden gelecek yardımlara güveniyorum dedi. Gözü yaşlı annenin umut dolu bakışları çektiği sıkıntıyı ve çaresizliği bizlere en iyi şekilde anlatıyor.

   Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, minik yavrumuza hep birlikte sahip çıkalım. Küçücük vücudu bu kadar ağır bir hastalığı kaldırmakta zorlanıyor. Biz bu ailemize az çok demeden yardım yaparsak bu çocuğumuzda inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Ailemiz elinde ki tüm imkânları bu zamana kadar kullanmış ve artık son noktaya gelmiş çaresizlik içinde sizlerden gelecek yardımları bekliyor. Yardımlarınız için derneğimizin 214 22 35 nolu telefonundan ve 288288- 5001 T.C Ziraat Bankası Giresun şubesindeki hesabından bize ulaşabilirler. Bizlerde en kısa zamanda gelen yardımları aileye ulaştırarak yokluk ve sağlığına katkıda bulunmuş oluruz dedi. 14.05.2013

 

 

Okunma : 1283 | Eklenme : 14.05.2013
©Copyrights 2010-2018