DENİZ YILDIZI YARDIMSEVERLERİ İSTANBULDA BULUŞTU

Deniz Yıldızı Derneğimiz ihtiyaç sahibi insanlarımız yararına İstanbul'da gece düzenledi. Her yıl geleneksel hale gelen yemek 7 Mayıs 2012 Salı günü saat 19.00'da Aksaray'da Azaklıoğlu Vakfında gerçekleştirildi. Sunumu Cemal Akkaya'nın yaptığı program; derneğin son dönemlerde yaptığı sinevizyon görüntüleriyle başladı. Başkan Emine Acar ile İstanbul İş-Kur il müdürü Muammer Coşkun bir konuşma yaptı. ProgramdaGiresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, İş adamı Ömer Ülkü, Azaklıoğlu mütevelli heyeti başkanı Necati Bay, İş adamı Akın Bebek, Giresun İş adamları Derneği Başkanı Engin Güner'e  ilgi ve desteklerinden dolayı plaket verildi.

Düzenlenen geceye İş kur İstanbul müdürü Muhammer Coşkun, Türkiye Kıbrıs ilişkileri Genel Başkanı Ruşat Aydoğan, Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, Eynesil Federasyon Başkanı Mehmet Hayta, Küçük Çekmece Yeşil Giresunlular Dernek Başkanı Mehmet Cebeci, Konyalı iş adamı Hasan Kasırga, Acar Yönetim kurulu başkanı Ali Acar, Coşkun Kristal Remzi Coşkun, Combaş şirketler yönetim kurulu başkanı Eyüp Combaş, Feryal Fermuar Akın Bebek, Özyıldız Yangın Söndürme araçları Mehmet Yıldız ve işadamları, siyasi ve sivil toplum kuruluşları, basın temsilcileri ve çok sayıda yardımsever katıldı  Başkan Emine Acar konuklarını ayrı, ayrı ziyaret ederek teşekkür etti.

Başkan Emine Acar, ihtiyaç sahibi insanlarımız adına düzenlediğimiz yemeğe ilgi göstererek katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 09.05.2013

Okunma : 971 | Eklenme : 09.05.2013