DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN YILIN DÜĞÜNÜ

         Yaklaşık on yıldır ilimiz ilçe ve köylerinde barınma, beslenme, sağlık, eğitim vb. konularda yoksul insanlarımızın ihtiyacını gidermeye çalışan Deniz Yıldızı Derneği şimdi deküçük yaştan itibaren yalnız yaşamaya çalışarak aynı kaderi paylaşan iki gencimizin düğününü yaptı.

    İki aydır çalışmaları devam eden düğün için gerekli incelerden yapıldıktan sonra önce düğün salonu ve salonun ihtiyaçları, daha sonra da damat kendi kiralık olarak tuttuğu ev düzenlenerek tüm ihtiyaçları dernek yönetimiyle beraber yardımsever insanlarımız tarafından karşılandı. Daha sonra da gelinlik, damatlık, kuaför vb. gibi ihtiyaçları temin edildi.AlminaRestaurant'ta gerçekleştirilen düğüne gelin ve damatın yakınlarıyla birlikte Deniz Yıldızı Derneği başkanı Emine Acar yönetimiyle, gönüllüler işadamlarımızdan Ayhan Akten, Cumhur Karahasan, Abdullah Akkaya,eşi ve Arzu Damcı ile çok sayıda davetliler katıldılar. Yardımseverlerle birlikte tüm düğün ihtiyaçları karşılanan çifte ilave olarak da dernek yönetimi yardımseverlerin katkılarıyla yaklaşık 1500TL nakit yardımda bulundu.

     Başkan Emine Acar, düğünlerini yapmaya çalıştığımız gençlerimizden damat Murat Karakaya üç yaşında iken anne ve babası ayrılarak başka evlilik yapmışlar ve Murat üç yaşında yuvaya yerleştirilmiş, gelin Sevgi Bektaş ise o da aynı kaderi paylaşmış. Anne ve babalarında ayrı yaşamış iki gencimizin düğünlerini yapmak da bizlere nasip oldu. Bizler de yardımsever insanlarımızın destekleriyle beraber ev ve salonun tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra yine yardımseverlerle birlikte bir miktar da nakit yardım ederek yeni hayatlarına borçsuz olarak başlangıçlarını yaptık. Yaklaşık iki ay süren bu çalışmamamızda ilgi ve desteğini esirgemeyen yardımseverlerimize teşekkür eder, yeni bir hayata başlayan çiftimize de  ömür boyu mutluluklar dilerim. Mutlulukları daim olsun dedi. 29.10.2014

 

 

Okunma : 987 | Eklenme : 29.10.2014
©Copyrights 2010-2018