DENİZ YILDIZI DERNEĞİ RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

    Eğitim, sağlık, barınma vb. alanlardaki yardımlaşma çalışmalarını her yıl artırarak devam eden Deniz Yıldızı bu yıl ki ramazan ayında da  gıda, giyim ve ayakkabı konularındaki yardımların dağıtım startını bugün verdi.

    Giresun il merkezi ilçe ve köyleri için her yıl ramazan ayında yardım programları düzenleyen dernek yönetimi, bu yıl da yeni giysi, yaklaşık 20 bin TL gıda ve 3100 çift ayakkabı ile ramazan ayı hazırlıklarını tamamlayarak dağıtım çalışmalarına başladı.

    Başkan Emine Acar, bu yıl ramazan ayına yeni giysilerimiz, yaklaşık 25 bin TL gıda ve 3100 çift ayakkabı ile ramazan ayı çalışmalarımızı planladık. Derneğimiz ilçe ve köylerimizdeki yıllardır yardımcı olmaya çalıştığı ailelerimizi; bazen biz ilçe ve köylere giderek, bazen de ilçe ve köylerimizden farklı günlerde Giresun'a derneğimize getirip misafir ettikten sonra giyim, gıda ve yazlık kışlık ayakkabılarını karşılayacağız. Yardımseverlerimiz fitre, zekat ve gıda konusunda derneğimize bağış takdirleri olursa bizler de her zaman olduğu gibi en hassas bir şekilde en hak sahiplerine ulaştırmaya çalışırız. Mübarek ramazan ayında zekatlarıyla birlikte alan el ile veren elin birleşmesinde bizleri aracı kılan hayırseverlerimize çok teşekkür eder, sağlık, huzur ve bereket dolu ramazanlar diliyorum dedi.  

 

Okunma : 635 | Eklenme : 08.06.2016
©Copyrights 2010-2018