DENİZ YILDIZI DERNEĞİ KEŞAP KÜÇÜK GERİŞ KÖYÜNDE YENİ EV YAPARAK AİLEYE TESLİM ETTİ

Yaklaşık bir yıldır yardımcı olmaya çalıştığı ailenin yeni evini bitirerek yapılan törenle birlikte aileye teslim etti.

Deniz Yıldızı Derneği, Keşap Küçük Geriş Köyünde yedi torunuyla birlikte çok zor şartlara yaşamaya çalışan Bayram İmar ve ailesi içinyaklaşık bir yıl çalışarak yeni bir ev yaptı ve evin içinin tüm eşyalarını tamamladıktan sonra dün(salı) aileye teslim etti.  Yeni evin aileye teslim törenine Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Kaymakam Polat Kara, ilçe emniyet amiri, karakol komutanı, sivil toplum, siyasi parti temsilcileri ve köy halkı katıldılar. Programda konuşan vali yardımcısı Deniz Yıldızı Derneğinin bugüne kadar yaptığı 60 yeni evin büyük bir köy büyüklüğünde olduğu ve ilimiz adına önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

Başkan Emine Acar, Keşap Küçük Geriş Köyündeki çalışmamız yaklaşık bir yıl sürdü. Ailemize yardımsever insanlarımızla birlikte dede babaanne ve yedi torun için önce yeni bir ev yaptık.  Sonra yeni evin içinin beyaz eşyalarını, oturma grubunu, yatak odası ve mutfak eşyalarını tamamladık. Dün de sayın vali yardımcımızın da katılımlarıyla ailemize teslim ettik. Ailemiz yeni evlerinde güle güle otursunlar. Önceki yaşadığı yer ile bugünden sonra yaşayacağı yeri gördüğümüzde yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bu çalışmada sayın valimiz başta olmak üzere, kaymakam beye, muhtarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 12.03.2013

Okunma : 1895 | Eklenme : 13.03.2013