DENİZ YILDIZI DERNEĞİ EVİ YANAN MEHMET KARSLIYA SAHİP ÇIKTI

25 Mart Cuma günü yangınla yılların birikimini kaybeden aileye Deniz Yıldızı Derneği sahip çıktı.

Merkeze bağlı Boztekke Köyünde balık ve sebze meyve satarak yıllardır biriktirdikleriyle beş yıl önce bir ev yapan Mehmet Karslı Cuma günü sabah sekiz gibi elektrik kontağından çıkan bir yangınla her şeylerini kaybettiler. Yangın itfaiye ve köylülerin yardımıyla kısa sürede söndürüldü. Can kaybının olmadığı yangında; yetkililerin düzenlediği raporuna göre zarar yetmiş bin lira olarak belirlendi.

Yangın sonrası aileyi ziyaret eden başkan Emine Acar, doğal felaket olan yangın bugün bu aileyi yakaladı. İnanıyorum ki bu ailenin yerinde hiç birimiz olmak istemezdik. Yangın bütün emekleri; bir anda yakıp kül ediyor. El birliği ile beraber yangından kaynaklanan zararları telafi edelim. Mağdur ailenin bundan sonraki hayatına bizler de elimizden geldiğince katkıda bulunalım dedi.29.03.2011

Okunma : 1600 | Eklenme : 29.03.2011