ÇOK ZOR ŞARTLARDA YAŞAMAYA ÇALIŞAN ANNE VE İKİ KIZI İÇİN YARDIMSEVERLER UMUT OLDU

       Oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan anne ve iki kızı için yardımseverler umut oldular.  Tamamı yardımseverlerin yardımlarıyla birlikte yapılan yeni evin tüm eşyaları da tamamlanarak törenle kendilerine teslim edildi. 

       Deniz Yıldızı Deneği, Sel Değirmeni Mahallesinde Hatice Aykıt ve iki kızı için yaklaşık dört ay önce çalışmalara başladı. Sağlık ve güvenlik açısından uygun olmayan evin yerine yeni ev yapılmasına karar verildi. Yeni evin yapılması ihtiyacı dernek yönetimi tarafından yardımseverlerle paylaşıldı. Önce evin inşaat işleri tamamlandı. Sonra yeni evin içinin oturma grubu, anne ve çocukların yatak odası, beyaz eşyaları ve mutfak eşyaları hepsi yeni olmak üzere tamamlandıktan sonra Vali Yardımcısı Sayın Barış Demirtaş'ın katılımlarıyla birlikte törenle kendilerine teslim edildi. Teslim törenine İstanbul'dan Halil Kütük, Ordu'dan Ali Dönmez, Rıfat Yıldız işadamlarımızdan Abdullah Akkaya, Yüksel Turhan, Cengiz Öztürk,  İlahiyatçı yazar İdris Günaydın, Şahin Öveç, yöneticilerden Cumhur Karahasan, Berrin Aydın, Sevgi Turhan, Mehmet Arslan muhtar Yavuz Genç ve kalabalık bir halk topluğu katıldılar.

     Başkan Emine Acar, oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan anne ve iki kızı için yeni evin inşaatının ve içinin tüm eşyaları hepsi yeni olmak üzere derneğimizle birlikte yardımsever insanlarımız tarafından yaklaşık dört ay gibi bir süre içinde karşılandı. Haşim Altıok, Yavuz Genç, Almanya'dan Hafız Turan Bekaroğlu, Ayşe Gündoğdu, Fatma Gençdam, Duran Gür, Ordulu işadamlarından Rıfat Yıldız, Mimar Hüseyin Karabörk, Elektrikçi Şafak Yılmaz,  işadamlarımızdan Abdullah Akkaya, Osman Kılıç, Özel İdare Yazı İşleri Müdürü Fethiye Algül Karabörk, Zerrin Özerdoğan basın Mustafa Cici, Zeki Albaşta olmak üzere çok sayıda hayırseverimizin katkıları oldu. Emeği geçen herkeseanne ve iki kızı üç adına çok teşekkür ederim dedi.  

 

Okunma : 719 | Eklenme : 27.06.2014
©Copyrights 2010-2018