ÇOCUKLARIN KUAFÖR SEVİNCİ

   Yardım faaliyetlerine birçok alanda devam eden Deniz Yıldızı Derneği bugün de Berber ve Kuaförler Odası ile birlikte yeni bir program hazırladı. Kuaförler ile Yatılı Bölge Okulunda okuyan kız ve erkek toplam 220 öğrencimiz; 4 erkek ve 9 bayan kuaförler bir araya geldiler.

   Oda başkanı Ayhan Konar'ın yaklaşık iki aylık planlamasıyla birlikte gerçekleşen etkinlikte ilimizde görev yapan 9 bayan ve 4 erkek kuaförden oluşan ekip sabah 9.00'da bir ilçemizin beldesine hareket ederek çocuklarla buluştu. 220 mevcutlu okulun kız ve erkek öğrencilerinin tamamına saç bakımı ve kesimi yapıldı. Akşam saat 5 gibi tekrar Giresun'a geri dönüldü. Saç kesim ve bakımının ne önemli olduğunu ifade eden başkan Ayhan Konar, çocuklarımızın dış görünüşündeki ve özgüvenlerindeki değişimin hemen fark edildiğini söyledi.

    Başkan Emine Acar, birçok alanda yardım faaliyetlerine devam eden derneğimiz, bu kez de çocuklarımızın kişisel bakım ve temizliği ile ilgili bir yardımı gerçekleştirdi. Berber ve Kuaförler Odasının katkısı ile birlikte 220 çocuğumuz kuaförler ile tanıştı, saç kesim ve bakımları yapıldı. Programın gerçekleşmesinde Esnaf Odaları Başkanımız Ali Kara, Berber ve Kuaförler Oda Başkanımız Ayhan Konar, İl, İlçe ve okul yöneticilerine, 9 bayan ve 4 erkek kuaför arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 02.03.2016

 

 

Okunma : 552 | Eklenme : 02.03.2016
©Copyrights 2010-2018