BU SERENTİDE KIŞ GEÇER Mİ?

      Yaklaşık 19 yıldır serenti de yaşamaya çalışan aileye yapılan yeni evin direkleri dikildi, tablası atıldı. Tuğlaları örülmeye başlanıyor.

   Deniz Yıldızı Derneği, yardımsever insanların destekleriyle birlikte Yağlıdere İlçesi Sinanlı Köyünde19 yıldır serentide yaşamaya çalışan aileyi serentiden kurtararak yeni bir ev yapılması için başlattığı çalışmada; yapımına başlanan 45 metrekare yeni evindirekleri dikildi, tablası atıldı ve tuğlaları da örülmeye başlanıyor. Yağlıdere İlçesi Sinanlı Köyünde19 yıldır serentide yaşamaya çalışan aileyi yapılan yeni ev ile ilgili çalışmaların tamamı yardımsever insanlarımızla birlikte yürütülüyor.

   Başkan Emine Acar, köy muhtarı Orhan Oral başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim, eğer çalışmalarımızda bir aksilik olmazsa19 yıldır serentide yaşamaya çalışan ailemizi de yaklaşık bir buçuk ay gibi bir zamanda yeni evetaşımayı planlıyoruz dedi. 29.11.2014

 

https://www.youtube.com/watch?v=g7cRvrJVxss Adresinden 27.11.2014 Tarihli Altaş Tv Kanalında Deniz Yıldızı Programının görünlerini izleyebilirsiniz. 

 

Okunma : 979 | Eklenme : 29.11.2014
©Copyrights 2010-2018