BİR ANNENİN ÇARESİZLİĞİ

Deniz Yıldızı Derneğimize gelen başvurularda yine çok zor şartlarda yaşayan 30 yaşında kanser hastası olan bir annenin dramıyla karşılaştı.Yaklaşık 3 yıldır kanserle mücadele eden annenin gözyaşları çektiği çilenin en büyük ifadesi. Bu zamana kadar kimseden yardım almadan kendi halimize bir aileydik diyen anne kanser hastalığına yakalandıktan sonra bütün imkanlarımızı kullandık elde avuçta ne var ne yoksa hepsini harcadık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Anne; ayda dört kere Samsuna gitmek zorundayım. 3 Yıldır bu amansız hastalıkla mücadele etmekteyim. Ama artık tedaviye gitmeye zorlanıyorum parasızlıktan gidemiyorum. 2 Çocuğumun  yetim kalmaması için yaşamalıyım sağlığıma kavuşmalıyım lütfen Allah Rızası için bana yardım edin dedi.

Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar aileyi bizzat ziyaret ederek ailenin acılarını paylaştı. Bu annemize hep birlikte sahip çıkalım bu pırıl pırıl yavrular anasız kalmasın. Yapacağınız yardımlar kuruş kuruş ailemize aktarılırken bir ailenin bu güzel yavruların umudu olarak hepimiz birlik olalım dedi. Emine Acar, Yardımlarınız için derneğimizin 0 454 214 22 35 nolu telefon  ve Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288-5001 hesap numaralarından bize ulaşabilirler dedi.

Okunma : 1072 | Eklenme : 20.04.2013