BAHTİYAR BEKDEMİR TEDAVİSİ İÇİN İSTANBULA YOLCU EDİLDİ

Tükürük bezleri çalışmadığı için rahat nefes almakta güçlük çeken Bahtiyar Bekdemir İstanbul'a yolcu edildi.

Beyin damarlarındaki kireçlenme, epilepsi ve tükürük bezleri çalışmadığı için yirmi dört saat nefes almakta güçlük çeken Bahtiyar Bekdemir'i Deniz Yıldızı Derneği 03.03.2011 Perşembe günü ekranlara taşıyarak yardımseverlerle tanıştırmıştı. Gerek canlı yayına bağlanarak gerekse bizzat derneğe gelerek yardımlarını ileten 60 yardımseverin vermiş olduğu toplam 5149TL 11.03.2011 Cuma günü aileye teslim edilerek 14.03.2011 Pazartesi günü Bahtiyar ağabeyin İstanbul'da araştırma hastanesinde tedavi görmesi için yolcu edilmesini sağladılar.

Başkan Emine Acar, yedi gün yirmi dört saat nefes almakta güçlük çeken bu ağabimizin yerinde her birimiz olabilirdik. Biliyorsunuz ki sağlık ile varlık gelip geçicidir. Dolayısıyla ekranlara taşıyarak yardımcı olmaya çalıştığımız bu ailemize katkıda bulunan herkese çok, çok teşekkür ediyorum dedi

Okunma : 1052 | Eklenme : 16.03.2011