ALTAŞ TV GENEL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Deniz Yıdızı Derneği 2014/2015 yayın dönemi ile ilgili olarak Altaş Tv. Genel Müdürü Doğan Deniz'i makamında ziyaret etti.

Önümüzdeki dönemyapılması planlanan programlar konusunda Altaş Tv. Genel Müdürünü makamında ziyaret eden Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz, Deniz Yıldızı Derneğinin hazırlayıp sunduğu program ile ilgili görüşmelerde bulundu.  Yapılan görüşmelerden sonra Altaş Tv. Genel Müdürü Doğan Deniz, yeni yayın döneminin 15 Eylülde başlayacağını ve Ordu ve Giresun'da yoksulluğun giderilmesi konusunda katkılarından dolayı Deniz Yıldızı Derneğine kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Emine Acar, ihtiyaç sahibi insanlarımız adına bizlere yaklaşık üç yıldır karşılıksız yayın hakkı verenAltaş Tv. Yetkili ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum dedi. 01.09.2014

Okunma : 1038 | Eklenme : 01.09.2014