4x4 TAHTA BARAKADA 3 ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE YAŞAMAYA ÇALIŞIYOR

      Dereli İlçemizin Çal Köyünde üç çocuğuyla birlikte zor şartlarda yaşamaya çalışan Mehmet Cömert ve ailesini Deniz Yıldızı Derneği ziyaret etti.

    Yaklaşık on altı metrekare tahta baraka içinde ilköğretim düzeyinde üç çocuğuyla beraber yaşamaya çalışan ailebugünlere köy ve komşularının yardımlarıyla gelmişler. Ahmet Parlakkılıç'ın Deniz Yıldızı Derneğine müracaatından sonra inceleme yapan dernek yönetimi, ailenin zor şartlarda yaşadığı bu duruma müdahale ederek; aile için yapımına başlanan yeni evin temelini köy önde gelen isimlerinden Sami Yağcı'nın başlattığı inşaatın hızlandırılması yönünde çalışma başlatıldı.

Aileyi yaşadığı köyde ziyaret eden Başkan Emine Acar, ailemiz üç çocuğuyla birlikte inanılmaz derece zor şartlarda yaşamaya çalışıyor.Önümüzde kış ayları geliyor. Bu soğuk havalarda tahta içinde yaşamak oldukça zor olacak.Yardımseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Hayırsever insanlarımız derneğimizin 0 454 214 22 35 nolu telefonu ve denizyildizidernegi_28@hotmail.com  mail adresinden bize ulaşabilirler. İnşallah yardımseverlerimizle birlikte, bir deniz yıldızını daha denize indirebiliriz. Bugüne olan çalışmalarda rehberliğini esirgemeyen köy muhtarı, Sami Yağcı, Ahmet Parlakkılıç, Turan Parlakkılıç ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 11.11.2014

 

 

Okunma : 821 | Eklenme : 11.11.2014
©Copyrights 2010-2018