19 YILDIR SERENTİDE YAŞAYAN AİLENİN YENİ EVİNİN 42 METRE KARE İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

      Yağlıdere İlçesi Sınanlı Köyünde yaklaşık 19 yıldır serentideoldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan Fazlı Çukurlu ve ailesi için yapması planlanan yeni evin inşaat çalışmaları başladı.

Deniz Yıldızı Derneğinin programa aldıktan sonra Köy muhtarı Orhan Oral, yardımseverlerden Addullah Akkaya, Harun Koç'un rehberliğinde önce Yağlıdere ilçe kaymakamı ziyaret edilerek eve ulaşılması gereken yol ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Muhtar aynı köyden usta ile anlaşarak 42 metre kare yapılacak yeni evin ustalığı konusunda anlaştı. Ustanın verdiği liste doğrultusunda malzemeler alınarak köye çıkarıldı ve önceki gün de yeni evin temel atma çalışmalarına başlandı. Yaklaşan kış şartlarıyla birlikte bir - bir buçuk ay içinde kaba inşaatının tamamlanması bekleniyor.

   Başkan Emine Acar, 19 yıldır serentide barınma ve beslenme açısından oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan ailemizin yeni bir hayata kavuşabilmesi için yardımseverlerimizin yardımlarına ihtiyacımız var. Biz yaklaşan kış şartları dikkate alarak en kısa süre içinde ailemizi yeni evine taşımak istiyoruz. Hayırsever insanlarımız derneğimizin 0 454 214 22 35 nolu telefonu ve denizyildizidernegi_28@hotmail.com  mail adresinden bize ulaşabilirler. Yardımseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. İlgi ve desteklerini esirgemeyen, yeni evin rehberliğini yürütmeye çalışan köy muhtarı Orhan Oral, yardımseverlerden Addullah Akkaya, Harun Koç başta olmak üzere emeği geçen herkese ailem adına çok teşekkür ediyorum dedi. 01.11.2014

 

 

Okunma : 863 | Eklenme : 01.11.2014
©Copyrights 2010-2018