YARDIMSEVERLER İLE BİRLİKTE BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE İNDİ

YARDIMSEVERLER İLE BİRLİKTE

BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE İNDİ

   Bulancak İlçesinin köyünde yaklaşık 150 yıllık atadan kalma oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye kısa sürede eşyalarıyla birlikte 49 metrekare yeni evi yapılarak kendilerine teslim edildi.

   Sağlık ve imkânsızlıklardan nedeniyle gurbetten köyüne dönmek zorunda kalan üç çocuk ve anne-baba beş kişilik aile şubat ayında Deniz Yıldızı Derneği ile tanışarak yeni bir hayata başladılar. yardımseverlerin katkıları ile birlikte önce 49 metrekare yeni bir evin yapımına başlandı. Sonra yeni ev yapıldı. Çocuklar ve büyükler için içinin eşyaları düzenlendi. Daha sonra da köyün sağlık ocağında kalan aile, törenle beraber yeni evine getirildi. Yeni evine yerleşen ailede anne "biz böyle şeyleri ancak televizyonlarda görüyorduk" dedi. 

 

   Başkan Emine Acar,  yaklaşık 150 yıllık atadan kalma bir evde yaşamaya çalışırken çıkan güçlüklerde köyün sağlık ocağına yerleştirilen ailemizi yardımseverlerimizin katkılarıyla birlikte tüm eşyaları içinde olmak üzere 49 metrekare saray gibi yeni evlerine taşıyarak, yeni evlerini kendilerine teslim ettik. Çok kısa süre içinde yapılarak teslim edilen bu eve rehberliklerinden muhtar Ahmet Çoban, İnşaat Mühendisi İbrahim Karataş, İş adamlarımızdan Dursun Karahasan ve yöneticilerimizden Fatma Ertürk ile  hayrına vesile olduğumuz onlara yardımseverimize çok çok teşekkür ediyorum, ailemiz de yeni evlerinde güle güle otursunlar, bir Deniz Yıldızı daha denize indi dedi. 20.10.2016

Okunma : 520 | Eklenme : 20.10.2016
©Copyrights 2010-2018