RAMAZAN AYI GIDA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına sayılı günler kaldı. İnananlara doğru ve yanlışların gösterildiği kutsal kitabımız bu ay içinde kadir gecesi indirilmiştir. Bazı din alimlerine göre oruçluya iftar vermenin günahları af olunur. Cehennemden azat olur. Bu ayda yapılan yardımların sevabının her aydan daha fazla olduğuna inanılır.

İl genelinde her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak amacıyla Deniz Yıldızı Derneği çalışmalarına başladı.

İftarıyla sahuruyla zenginiyle yoksuluyla hep birlikte rahat bir ramazan ayı geçirilmesine yardımcı olunması amacıyla Deniz Yıldızı yönetimi bu ramazan ayı da fitre,zekat, gıda kolisi, giyim ve ayakkabı yardımında bulunacakların; yardımlarını  ihtiyaç sahiplerine ulaştırma faaliyetlerine başlamıştır.

Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, yaklaşık on yıldır fakir fukaraya yardımcı olmak amacıyla Allah rızası için sürdürdükleri dernek faaliyetlerini bu ramazan ayında da devam ettireceklerini belirtti. Yardım etmek isteyenlerin  0 454 214 22 35 nolu telefon veya derneğimizin sitesinden ulaşabilir veya Hacısiyam Mah. İnönü Cad. üzerinde bulunan dernek binamıza gelerek bizzat yardımlarını yapabilirler. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum dedi.

Okunma : 601 | Eklenme : 30.05.2016