Haberler
Resim Konu
Yaşlı iki teyzemiz yeni evlerine kavuştu80 YILLIK HASRET BİTİYOR YENİ EVLERİNE KAVUŞUYORLAR
İKİ ENGELLİ KARDEŞ İÇİN YAPILAN YENİ EV TESLİM EDİLDİİKİ ENGELLİ KARDEŞ İÇİN YAPILAN YENİ EV TESLİM EDİLDİ
RAMAZAN AYI YARDIMLARI DEVAM EDİYORRAMAZAN AYI YARDIMLARI DEVAM EDİYOR
BÜYÜK YANGINDA FİTRE İLE ALINAN İNEĞİNİ DE KURTARAMADI BÜYÜK YANGINDA FİTRE İLE ALINAN İNEĞİNİ DE KURTARAMADI Bulancak İlçemizin Aydındere Beldesi'nde gece saat bir sıralarında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın ile birlikte çaresizliği yaşayan Cemile teyzenin yardımına akrabaları, komşuları ve köylüleri koştu. Çok şükür evde can kaybı olmadı ancak başkalarının yardımlarıyla geçinmeye çalışırken bir de yangın yaşayan 4 kişilik ailenin; hem evinin tamamı yandı hem de fitre ile alınan ineğinin yanı sıra küçük baş hayvanı da telef oldu.
8 KİŞİLİK AİLENİN YENİLENEN EVİ TESLİM EDİLDİ8 KİŞİLİK AİLENİN YENİLENEN EVİ TESLİM EDİLDİ Espiye İlçesinin köyünde oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 6 çocuk 8 kişilik ailenin evi yenilenerek kendilerine teslim edildi. Yaklaşık 18 yıl önce yardımseverlerin yardımlarıyla yapılan evin dış kapı, iç kapılar, pencereler, tavan döşeme, yer döşeme, banyo tuvalet karo - fayans, mutfak tezgâhı, boya ve badana ile beraber inşaat bölümü tamamlandıktan sonra yeni evin buzdolabı, televizyon, çamaşır makinası, anne - baba için baza, çocuklar için ranza hazırlanarak 8 kişilik aile yenilenen evine alındı.
11 YILDIR YATAĞA BAĞIMLI VE BEYİN TÜMÖRLÜ TEYZE HEYET RAPORUNA KAVUŞTU11 YILDIR YATAĞA BAĞIMLI VE BEYİN TÜMÖRLÜ TEYZE HEYET RAPORUNA KAVUŞTU Giresun Deniz Yıldızı Derneği 79 yaşındaki teyzeyi Dereli İlçesinin köyünde ziyaret ederek tedavi edilebilmesi ve kişisel bakım ile ihtiyaçlarının giderilebilmesi amacıyla heyet raporu çalışmalarını başlattı. On bir yıldır yatağa bağımlı olup ve beyin tümörlü olan Zeynep Teyze önce Giresun Deniz Yıldızı Derneği gönüllüleri Mehmet Uzun, Suna Özbayram, Sadık Murat Teker, Kamil Ataş, muhtar Murat Ayhan ile birlikte köyünde ziyaret edildi. Sonra yetkililer ile iletişim kuruldu. Daha sonra da ambulans temin edilerek köyünden alınarak Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesine getirildi. Hastanede başhekim Dr.Tuncer Öztürk'ün sıcak ilgisiyle karşılanan Zeynep Teyze'nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. On bir yıldır yatağa bağımlı ve beyin tümörlü olarak heyete giren teyze heyet raporunu aldı.
BU AKŞAM Kİ YARDIMLARIMIZ; "KADER ARKADAŞI" İki teyzemize yapılacak yeni ev için...Deniz Yıldızı derneğimiz her zaman olduğu gibi oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 2 yaşlı teyzemiz için kollarını sıvadı. 2 teyzemizin rahat bir hayat sürdürmeleri için siz yardımseverler ile birlikte çalışmalarımız hızlandırdık.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİ 8 KİŞİLİK AİLENİN EVİNİ YENİLENİYOR..DENİZ YILDIZI DERNEĞİ 8 KİŞİLİK AİLENİN EVİNİ YENİLENİYOR Deniz Yıldızı Derneği, yoğun kış şartlarıyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 6 çocuk, 8 kişilik aileyi ziyaret ederek yenilecek olan ev ile ilgili çalışmaları başlattı. Daha önce de yardımseverlerin katkıları ile yapılan evde; dış kapı, iç kapılar, tavan kaplama, yer döşemesi, banyo tuvalet seramik, fayans mutfak tezgahı ve boya badana işleriyle inşaat bölümü tamamlandıktan sonra evin içinin beyaz eşya, mobilya, yatak odası, mutfak eşyaları ile çocukların çalışma ortamları düzenlenecek.
BU KIŞ DA MİNİK AYAKLAR ÜŞÜMEYECEKBU KIŞ DA MİNİK AYAKLAR ÜŞÜMEYECEK İlimizde eğitim sağlık, barınma, beslenme gibi birçok alandaki eksikliklerde yokluk ve yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği "Eğitime Katkı" çalışmalarına da eylül ayından itibaren artan bir hız ile devam ediyor.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİMİZİN GELENEKSEL ÇAY ZİYAFETİ Deniz Yıldızı Derneğinin geleneksel hale gelmiş olan bayanlara özel çay ziyafetine herkesi bekleriz..
YARDIM SEVERLERE TEŞEKKÜRLER...17.11.2016 Tarihinde 8 yaşında ki ilik kanserli kızımız için başlattığımız yardım toplama çalışmaları bütün hızıyla devam devam ediyor bügüne kadar toplamış olduğumuz miktar..
PROGRAM KONUKLARIMIZ Deniz Yıldızı derneğimiz her zaman olduğu gibi oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 2 engelli kardeş için kollarını sıvadı. 2 kardeşimizin rahat bir hayat sürdürmeleri için siz yardımseverler ile birlikte çalışmalarımız hızlandırdık.
Basında Biz....Deniz Yıldızı Derneği’nden Öğrencilere Anlamlı YardımDeniz Yıldızı Derneği’nden Öğrencilere Anlamlı Yardım.Giresun Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Güce İlköğretim okulundaki öğrencilere kırtasiye ve giysi...
DUALARIMIZ VE GAYRETLERİMİZ İLİK KANSERİ BERRAK İÇİN..DUALARIMIZ VE GAYRETLERİMİZ İLİK KANSERİ BERRAK İÇİN Henüz 8 yaşında ama 4 Yıldır ilik kanseri tedavisi görüyor. Oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışırken bir de ilik kanserine yakalanan Berrak için yeni bir umut doğdu. Tıp fakültesindeki doktorunun çabalarıyla birlikte ilik nakli gündeme gelen küçük kız için Deniz Yıldızı Derneği yönetimi yardım programı düzenledi. Başkan Emine Acar, ilik nakli son umudu olan Berrak'a yardımcı olmak isteyen yardımseverlerimizin derneğin 0454 214 22 35 nolu telefonundan veya Ziraat Bankası Giresun Şubesi TR94 0001 0001 2300 2882 8850 04 nolu hesaptan bize ulaşabilirler. İnşallah yakın zamanda haber gelir, bizler de Küçük kızımızı Ankara'ya kök hücre nakline yolcu ederiz. Belki de 30 yıl önce insanlar kanserden ölüyorlardı ama günümüzde tıp da teknoloji de çok gelişti. Yeter ki kanserde tedavi olsun. Zor şartlarda yaşamaya çalışan minik kızımızın ilik nakli için yardımlarınız çok önemli dedi. 17.11.2016
4 YILDIR KANSER TEDAVİSİ GÖREN 8 YAŞINDA KIZ İÇİN İLİK UMUDU DOĞDU4 YILDIR KANSER TEDAVİSİ GÖREN 8 YAŞINDA KIZ İÇİN İLİK UMUDU DOĞDU Yönetim kurulu ve derneğin gönüllüleri bir araya gelerek ilik kanseri olan 8 yaşındaki kız için toplandılar. Yaklaşık 4 yıldır ilik kanser tedavisi gören 8 yaşındaki kız için ilik umudu doğunca dernek yönetimi de çalışmalarını artırarak yapılacak olan yardım kampanyası ile ilgili bir ayara geldiler.
YARDIMSEVERLER İLE BİRLİKTE BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE İNDİYARDIMSEVERLER İLE BİRLİKTE BİR DENİZ YILDIZI DAHA DENİZE İNDİ Bulancak İlçesinin köyünde yaklaşık 150 yıllık atadan kalma oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan aileye kısa sürede eşyalarıyla birlikte 49 metrekare yeni evi yapılarak kendilerine teslim edildi.
2016 - 2017 YAYIN DÖNEMİMİZİN İLK KONUKLARIİlimizde yokluk ve yoksulluğun önlenmesi konusundaki kişi ve kuruluşları bir araya getiren Deniz Yıldızı Derneği Ordu Altaş Tv de iki haftada bir Perşembe akşamları. Derneğin Yönetim kurulu Başkan Yrd. Ferhat DENİZ bey’in "Deniz Yıldızı" adı ile hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konukları derneğin Yönetim Kurulu Başkanı syn. Emine ACAR ve Derneğin Başkan Yardımcıları Berrin AYDIN ve İhsan YÜKSEL bey’i konuk etmiştir Programımıza yurt içinden çok sayıda yardımseverler katıldı. Alan el veren elin buluşma noktası Deniz Yıldızı programıyla birlikte yakın zamanda bir deniz yıldızı daha
2016 / 2017 PROGRAM YAYINIMIZ BAŞLIYORDeniz Yıldızı Derneğinin hazırlayıp sunduğu televizyon programı bu hafta başlıyor. Yaklaşık sekiz yıldır ilimizde yokluk ve yoksullukla mücadele konusunda çalışmalarına devam eden Deniz Yıldızı Derneğinin hazırladığı program; perşembe günü saat 22.00'da Altaş Tv'de başlıyor. İki haftada bir perşembe günü yayınlanacak olan program ile birlikte bir yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları karşılanmaya çalışılırken diğer yandan da yoksullukla mücadele de kişi ve kuruluşlar bir araya getirilmeye çalışılacak.
DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN 2016/2017 ÖĞRETİM YILI BURS ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYORYokluk ve yoksullukla ilgili mücadelede eğitime ağırlık veren Deniz Yıldızı Derneği, maddi imkânsızlık nedeniyle ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretimde okumakta güçlük çeken öğrencilere yardımcı olmaya çalışıyor.
DERELİ İLÇEMİZİN İKİ FARKLI KÖYÜ ZİYARET EDİLDİ.Derneğimiz Dereli ilçemizin iki farklı köyündeki aileleri ziyaret ederek hem inceleme, ziyaret hem de gönüllerini aldı.
©Copyrights 2010-2018