DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN 2016/2017 ÖĞRETİM YILI BURS ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

   Yokluk ve yoksullukla ilgili mücadelede eğitime ağırlık veren Deniz Yıldızı Derneği, maddi imkânsızlık nedeniyle ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretimde okumakta güçlük çeken öğrencilere yardımcı olmaya çalışıyor.

 

    Dokuz yıldır ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretimde zor şartlarda okumaya çalışan öğrencilere kırtasiye, giyim, sağlık, eğitim ortamları ve burs gibi konularda yardımcı olan dernek yönetimi 2016/2017 öğretim yılında da ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretimde eğitime yönelik çalışmalarını başlattı. 
Başkan Emine Acar, geçen öğretim yılında sadece yükseköğretimde zor şartlarda öğrenimlerini tamamlamaya çalışan 33 öğrencilerimize her ay yaklaşık 6 bin TL olmak üzere yedi ay burs ödedik. Ortaöğretimdeki çocuklarımızı da burs ve dershanelerle destekledik. Zor şartlarda okumaya çalışan çocuklarımız adına tüm bu çalışmaları yardımseverlerimizin katkıları ile gerçekleştirdik. Biz sadece arada bir köprü olmaya çalıştık. 2016/2017 öğretim yılında da yine yardımsever insanlarımızın destekleriyle birlikte zor şartlarda öğrenimlerini tamamlamaya çalışan her kademedeki çocuklarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Yardımcı olmaya çalıştığımız çocuklar arasında baba ya da anne olmayan çocuklarımızın sayısı fazla, geçen yıl her ay olmak üzere öğrencilerimize yardımseverlerimizin isteği doğrultusunda 250-200-150 ve 100TL olmak üzere burslar verdik. Bu yıl da yine yardımseverlerimizin ilgi ve desteklerini bekliyoruz. Deniz Yıldızı Derneği olarak burs programımıza 01.10.2016 olarak başlamak istiyoruz. Öğrencilerimize burs veya kırtasiye yardımında bulunmayı düşünen yardımseverlerimiz Deniz Yıldızı Derneğinin (0454) 214 22 35 nolu telefonundan veya denizyildizidernegi_28@hotmail.com mail adresimizden bize ulaşabilirler. Yardımseverlerimiz bir ya da birkaç öğrencimizin burslarını veya kırtasiyelerini üstlenebilirler. Eğer bir çocuğun bursunu üstlenebilirsek; Bir düşünürün de dediği gibi "Bir insanı kurtarmak bütün insanlığı kurtarmak gibidir." dedi. 2016/2017 öğretim yılında Burs ve kırtasiye programına katılan tüm yardımseverlerimize öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum 

Okunma : 518 | Eklenme : 28.09.2016
©Copyrights 2010-2018