BU KIŞ DA MİNİK AYAKLAR ÜŞÜMEYECEK

BU KIŞ DA MİNİK AYAKLAR ÜŞÜMEYECEK

         İlimizde eğitim sağlık, barınma, beslenme gibi birçok alandaki eksikliklerde yokluk ve yoksullukla mücadele eden Deniz Yıldızı Derneği  "Eğitime Katkı" çalışmalarına da eylül ayından itibaren artan bir hız ile devam ediyor.

        İlk, orta ve yüksek öğretimde zor şartlarda okumaya çalışan çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla ekim ayında Güce İlçesindeki üç köy okulumuza katkıda bulunan Deniz Yıldızı Derneği  şimdi de bir ilçemizin beldesindeki 2 ilk ve orta okul ile köyünde 2 okul olmak üzere dört okulumuza daha kışlık bot,mont ve çizme yardımda bulundu.

         Başkan Emine Acar, geleceğimizin teminatı  çocuklarımızın eğitimlerine katkı çalışmalarımız her yıl artan bir hız ile devam etmektedir. Derneğimiz bu öğretim yılı için her ay 6 Bin TL burs ödemektedir. Ekim ayında İstanbul'dan bir holding tarafından bir ilçemizin 3 köy okuluna yaklaşık 100Bin TL gibi bir yardımda bulunarak çocuklarımızın eğitim ortamları ve araç gereçlerine yardım edildi. Şimdi de farklı bir ilçemizin dört ilk ve orta okulundaki çocuklara kışlık bot,mont ve çizme yardımında bulunduk. Yaklaşık 20Bin TL tutarındaki bu çalışma İstanbul'daki bir Giresunlu iş adamımız tarafından karşılandı. Kendisine çocuklarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaya birçok insanımız rehberlik etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. En azından bu kış "çocuklarımızın sırtı ve ayakları üşümeyecek" dedi. 14.12.2016

 

 

Okunma : 712 | Eklenme : 16.12.2016
©Copyrights 2010-2018